Jan 26, 2009

Så meget tjente jeg på mine websites i december 2008

Min gode kollega, Ruben fra 10000kr.dk har over de sidste måneder offentliggjort hvad han har tjent på sit site. Jeg har fulgt med i disse posts med stor interesse, da det altid er interessant at se hvordan andre klarer sig. Og nu har jeg så besluttet at følge i hans fodspor, og offentligtgøre indtjening/udgifter for mit netværk.

Mine domæner kører på en blanding af Google Adsense og TradeDoubler (for nu – forventer at prøve et par af de andre DK netværk af i februar), og fokuserer 100% på at levere stærkt optimerede annoncer kombineret med keyworddomæner (se eksempler på nogen af siderne her til højre under “Tilbudssider”).

Indtjening

I december bestod netværket af 18 domæner, med 12 mere tilføjet her i januar.

Indtægter:

Google Adsense: 2.356 kr.

TradeDoubler: 4.207 kr.

Omkostninger

Domæneindkøb: 650 kr.

Adwords opstartsgebyrer: 1.280 kr.

Månedsresultat:

Indtægter:                 6.563 kr.

Omkostninger:         1.930 kr.

Resultat:               4.633 kr.

Alt i alt er jeg super super tilfreds med performance for den første måned (første domæne blev registreret d. 25. november, og de første ti domæner var oppe at køre med annoncesystemet og SEO på plads d. 3. december.

Site statistikker

De første 18 domæner har på den første måned opnået følgende statistikker, som selvfølgelig i nogle tilfælde kun skal ses som symbolske værdier (f.eks. PageRank)

Baerbar-Computer.dk

PageRank: 1

Indekseret: 1350 sider

Traffik: 241 AUV

Billig-Bredbaand.dk

PageRank: 0 (købt 15. december)

Indekseret: 1030 sider

Traffik: 369 AUV

Billig-Internet.dk

PageRank: 1

Indekseret: 1040 sider

Traffik: 480 AUV

Billig-Laptop.dk

PageRank: 1

Indekseret: 1090 sider

Traffik: 436 AUV

Billig-Mobiltelefon.com

PageRank: 1

Indekseret: 445 sider

Traffik: 155 AUV

Billig-Netbook.dk

PageRank: 1

Indekseret: 1060 sider

Traffik: 617 AUV

Billige-Priser.com

PageRank: 1

Indekseret: 641 sider

Traffik: 647 AUV

Billige-Sko.dk

PageRank: 1

Indekseret: 1370 sider

Traffik: 523 AUV

Billigt-Modetoej.dk

PageRank: 1

Indekseret: 1100 sider

Traffik: 435 AUV

Film-Online.dk

PageRank: 1

Indekseret: 956 sider

Traffik: 496 AUV

Film-Tilbud.dk

PageRank: 1

Indekseret: 1430 sider

Traffik: 858 AUV

Gadgets-Tilbud.dk

PageRank: 1

Indekseret: 1020 sider

Traffik: 57 AUV

Internet-Tilbud.dk

PageRank: 1

Indekseret: 527 sider

Traffik: 853 AUV

Musik-Tilbud.dk

PageRank: 1

Indekseret: 1100 sider

Traffik: 307 AUV

PengeTjent.dk

PageRank: 1

Indekseret: 1390 sider

Traffik: 48 AUV

Tilbud-Dvd.dk

PageRank: 1

Indekseret: 869 sider

Traffik: 285 AUV

Tilbud-Mobiltelefon.dk

PageRank: 2

Indekseret: 918 sider

Traffik: 458 AUV

Tilbud-og-Rabatter.dk

PageRank: 1

Indekseret: 766 sider

Traffik: 444 AUV

Tilbud-Rejser.dk

PageRank: 2

Indekseret: 891 sider

Traffik: 383 AUV

Yes, den liste blev sgu vist lidt lang, men så er data for alle 18 domæner da med. Håber det kan bruges til noget, og nu vil jeg selvfølgelig gerne høre hvor meget DU tjener på dit site? Smid en kommentar og lad høre! :)

/Rune

17 Comments

 • Indtjening på over 4000 kr. i første måned med SEO…

  En lille post om hvordan mit lille domænenetværk har lavet mere end 4000 kroner i overskud i den første måned siden launch. Altsammen opnået igennem SEO….

 • meget interessant..
  mere interessant ville det være, hvis du også skrev timeforbrug på. For en ting er at tjene 4000 kr, men hvis man har brugt 100 timer på det, så er timelønnen jo ikke vild høj..

  (så ved jeg selvfølgelig godt, at de over tid vil bringe en højere timeløn ind.. men min erfaring er stadigvæk, at sådan noget skal vedligeholdes en smule hele tiden, for at det stadig tjener penge ind)

 • @Brian

  Opbygning af domænehåndtering og indholdsgenerering, hvilket indebærer at indhold på tværs af alle domæner vedligeholdes ét sted og syndikeres ud i netværket, plus mulighed for tilføjelse af nye domæner (ingen begrænsning) til netværket har taget ca. 50 timer. 3-4 timer på basal linkbuilding, og derudover bruger jeg lige nu 1 time om ugen på tilføjelse af nyt indhold.

  Resultatet indtil videre for Januar ser rigtig godt ud, med indtjening forsat støt kommende ind, og en samlet indtægt på 11.000 lige nu for Dec/Jan.

  Med den nuværende plaform kan jeg have et nyt domæne oppe at køre med indhold på 15-20 minutter.

 • [...] til at jeg forsøger at bidrage med noget brugbart. Indtil nu er det hele jo gået med at jeg har pralet med den indtægt mine sites har bragt ind. Det kan jo ikke bruges til noget, medmindre jeg giver dig chancen for at gøre det samme. Første [...]

 • Godt arbejde, og interessant artikel :)
  Vil du fortælle lidt om hvordan du laver disse sider. Har du et program til at generere hele sitet, eller bygger du en template og så bare ellers går igang med at putte indhold på siderne?
  Og skriver du selv alt dit indhold eller er det noget du også får genereret?

  /Kim

 • Alle sites kører på en delt kodebase, og jeg holder kun denne ene kode vedlige. Systemet er bygget fra bunden af, og drives fra én database.

  Systemet bygger på en kombination af kategorier og tags, som så filtreres ud på de forskellige sites afhængig af hvilke kategorier og hovedord der er gældende for det enkelte site.

  Det eneste jeg “skriver” er annoncer (dvs. titel, annoncekode og tags). Lige nu kan jeg tilføje ca. 50-60 annoncer/timen og gør det en enkelt gang om ugen en times tid.

  Kan nævne at jeg i denne uge indtil videre har haft en indtægt på 1290 kr. – sgu ikke helt dårligt synes jeg :)

 • Spændende artikkel, må sige at det virker virkelig smart det du har fået kodet. Hvor får du det hostet henne?

 • Domænerne er hostet hos One.com

 • @Rune Risom
  Det lyder temmelig spændende Rune. Er det et system du selv har udviklet, eller hvordan og hvorledes?

 • Hej Kim,

  Ja, systemet er bygget op fra bunden af mig.

 • [...] Så er det blevet tid til en rapport om den indtjening der er blevet genereret igennem mit domænenetværk i januar. Det blev til en smule mindre indtægter i januar, men grundet meget lave udgifter også, blev resultatet næsten det samme som i december. [...]

 • [...] nu er han også begyndt at blogge om det, så forhåbentligt slipper han et par af sine godbidder. Første måned tjente han 4.633 kr., så det er rigtig spændende at se hvordan det går når han har fået mere erfaring med sit [...]

 • Spændende ide og flot arbejde med hensyn til kodning af siderne. Det jeg specielt synes er interessant er, hvordan det kan være du får så mange besøgende på siderne? Umiddelbart ser det ikke ud til at nogle af dine sider har nogen speciel høj placering på Google.

 • @Frederik
  Besøgende i december skyldes til stor del Google’s måde at ranke nye domæner på. Der tildeles en eller anden form for “nyhedsværdi”, som varer ved i ca. 1-2 uger. Det betyder masser af “ufortjente” rangeringer, som hurtigt forsvinder igen.

  Efter at denne indledende periode forsvinder overgår sitesene til en stille periode, hvor de (som du har set) ikke opnår nogle særlige placeringer. Jeg håber og forventer at de efter 2-3 måneder stille og roligt vil begynde at opnå nogle stabile placeringer, der bringer besøgende.

  En stor del af konceptet bag mit netværk, er netop netværket – det faktum at jeg har mange domæner til at bidrage til den samlede mængde besøgende og deraf følgende indtægt. Hvert domæne laver måske mig 500 kr. i overskud om året, men så handler det jo bare om at have 100 domæner osv.

 • Det her er jo vildt interessant for en amatør som mig ud i bloggens svære kunst. Jeg ville selvfølgelig gerne tjene nogle penge på mine anstrengelser. jeg har annoncer fra Euroads og Tradedoubler, og det har så vidt jeg kan se, kun givet en rund halvtredser i den sidste måned :)
  Er der nogen af jer med forstand der vil tage et kig på min side, og fortælle mig, hvad jeg gør forkert. Jeg har jo en ambition om at det skulle være indholdet, der driver værket – så jeg ikke bare skal sidde og lave luderstof på min blog – men det er måske det, der er hemmelighenden?

 • Cool cool det hele. Jamen jeg kunne også tænke mig at få lidt hjælp.
  Jeg synes ikke at der er nok der ser mit website http://www.zorbas.dk.
  Jeg har dog tilføjet links til næsten alle de der linkkataloger som er gratis. Hvad kan man ellers gøre?? en der har gode ideer og som kan hjælpe ???
  Leffe

 • Det var da helt vildt..

  Håber det kommer til og gå ligeså godt for http://www.aktie-penge.dk/aktie-skolen .

Leave a comment

Kwigger on Twitter