Feb 6, 2009

PengeSparet.dk – nu på TV!

Ok, nu bliver jeg lige nødt til at fejre lidt her! Jeg har lige fundet ud af at mit cashback site PengeSparet.dk har været vist i DR1′s rabatten her til aften. Det er så fuldstændig fantastisk sejt, at næsten ikke er til at beskrive! Har givet en pokkers masse nye medlemmer, og stor forøgelse af handler her til aften. Kan ikke vente til imorgen, hvor der i den grad skal smækkes et “Som set i Rabatten” sticker på sitet :)

Spar penge når du handler på nettet med PengeSparet.dk

Spar penge når du handler på nettet med PengeSparet.dk

Tjek indslaget ud på Rabatten’s hjemmeside (dr.dk TV)!

Grunden til at Rabatten blev opmærksom på sitet, skyldes at jeg sendte dem en mail, hvor jeg forklarede konceptet og hvordan det kunne hjælpe deres seere til at spare penge. Jeg fik en standard mail tilbage med “…at de dagligt modtog hundredvis af mails med sparetips…” og ikke kunne bruge det hele, eller nå det hele for den sags skyld. Tre uger senere kontaktede de mig, og fortalte at de muligvis ville bruge det i et program. Jeg hørte ikke videre derfra, men her til aften dukkede det altså op. Sådan!

Her er indslaget:

PengeSparet.dk i Rabatten

15 Comments

 • Sådan fik jeg mit site på DR1 i primetime…

  At få TV omtale er den bedste form for reklame der findes. Og når det så er på landets største kanal lige midt i den bedste sendetid, så det er helt perfekt. Det lykkedes mig med mit site PengeSparet.dk, og du kan her læse om hvordan jeg bar mig…

 • Tillykke med omtalen. Jeg havde en gang et site med opskrifter der blev omtalt på DR, det gav lige et kæmpe boost i antal besøgende :)

 • Tillykke med det. Jeg havde glemt at det var dig der havde pengesparet. Der kunne da godt lige være faldet et par klik af til mig, når nu mit link er på forsiden, men ak :(

 • Det er cool. Hvis du gider, kunne det være rigtig fedt at få nogle data på, hvor mange ekstra besøgende sådan en tv-omtale har givet. Din side må jo være lige i øjet i forhold til Rabattens seere.

  Der har tidligere været en debat om emnet herovre hos Vadskær (både indlæg og kommentarer):
  http://blog.v4d5.net/vis.php?titel=Hvor+mange+hits+giver+TV-omtale+s%E5%3F+&id=98

 • Stort tillykke med dit lille pr-stunt. Det er fedt når det engang imellem lykkedes. Dog lidt ærgeligt at de lige pointerede at det koster 50 kroner om året at bruge din service. Det har nok kostet nogle klik til konkurrenten.

  Men jeg vil også tilslutte mig Frank og sige at det vil være rigtigt spændende at se hvor stort boost det samlet har givet når det hele er faldet lidt til ro igen.

 • Totalt cool. Det er også en god lektie for andre – at turde, og blive ved.

 • Hej Rune
  Tillykke med den fine omtale, det er altid lækkert med et skulderklap for sit arbejde :-)
  Vi fik, hos foreningen af danske ubuntubrugere også et kæmpe boost i besøgstallet da vi blev omtalt i Magasinet Penges indslag om Gratis open source software, hvilket bl.a. betød en 4-dobling af de daglige tilmeldinger de efterfølgende uger :-)

  Jesper Jarlskov

 • Når ugen er omme giver jeg lige en update på besøgstal, nye medlemmer osv.

 • Det sker tit, at serveren ikke kan holde til det kæmpe boost, så jeg håber, at den har klaret det uden mén. :)

  Glæder mig til at høre status…

 • Tillykke med omtalen :)

 • Tillykke med omtalen. Har du fået lavet en status?

 • @Dennis K
  Der kommer status på onsdag.

 • havde set nogle af de andre siger du havde lavet, og da jeg sad og så Rabatten her den anden dag, stormede jeg ind på den her side, fordi jeg kunne genkende det den der toplogo-font (: nice nok!

 • Godt gået. Tillykke med omtalen.

 • [...] Jeg endte op med at vælge one.com som udbyder. Dels tilbyder de en billig løsning, og dels kunne jeg læse mange positive indlæg om deres service og mulighed for en allerede opsat wordpress løsning. Du kan købe deres hosting på http://www.one.com eller via pengesparet.dk, hvor du får nogle af dine penge retur efter oprettelsen. Pengesparet.dk er et koncept startet af min gamle just-eat kollega Rune Risum. [...]

Leave a comment

Kwigger on Twitter