Jan 13, 2013

Hungry.dk – Nyt eventyr for mig

Hold da op, det er godt nok længe siden jeg har fået skrevet noget her på bloggen. Tiden og interessen en overgang var der bare ikke til at dyrke bloggeriet, og umiddelbart ser det dog heller ikke ud til at ændre sig, meeeeen… Der kommer nok til at ske lidt mere her alligevel. For der er sket en ændring i mit liv, som betyder jeg helt sikkert har mere at fortælle om end normalt.

Per 1. januar 2013 er jeg startet som adm. direktør i Hungry.dk ApS, med det formål at opbygge og drive Danmarks nye takeawayportal. Vi arbejder lige nu på højtryk for at få alting klar til launch, som ligger lige rundt om hjørnet. Jeg glæder mig helt vildt, til at byde indenfor og levere DKs bedste takeawayoplevelse. Det bliver fantastisk!

hungry-logo-groen-udenbaggr

Hungry.dk er stiftet af Morten Larsen, min tidligere kollega, og ven fra de gamle Just Eat dage, og han indtræder i bestyrelsen. Udover Morten er en række andre investorer med i projektet – alle folk med værdifuld erfaring at bidrage med. Det er fedt at have et kompetent hold i ryggen, når vi skal ud og slås på markedet :-)

På medarbejdersiden er der samlet et rigtig stærkt hold, som lige nu knokler alt hvad de kan, for at skabe en succes, og jeg ser frem til, sammen med dem, at arbejde hen mod de mål vi har sat os. Det bliver så fedt og spændende! :-)

Jeg kan garantere, at du fra nu af, vil høre mig snakke meget om Hungry.dk, og jeg håber du har lyst til at følge vores rejse. Jeg er sikker på, at den ikke bliver kedelig.

Hvis du har lyst til at vide mere, så hop ind på Hungry.dk, og tilmeld dig vores launchmail. Så får du besked, når vi åbner. Og der er endda 20% rabat på første bestilling også. Du må også meget gerne hoppe forbi vores Facebook side, hvor vi løbende opdaterer med nyt.

1 Comment

  • Stort tillykke med åbningen af Hungry.dk
    glæder mig at se udviklingen og se hvordan markedet udvikler sig i forhold til at justeat næsten har monopol.

Leave a comment

Kwigger on Twitter